Translate

donderdag 5 mei 2011

Voorwaarden voor gratis websites aangepast


Mainport Art Productions dat gesponsorde websites aanbiedt aan kunstenaars, fotografen en kunstenaars- en fotomodellen heeft besloten om wat wijzigingen aan te brengen in de instructies voor het aanvragen van een gratis website. Een van de aanpassingen is de bepaling dat het aanbod, om voor een gesponsorde site in aanmerking te komen, vier weken na de bevestiging ervan vervalt. Het gebeurt nogal eens dat iemand zich voor een site aanmeldt en dan na diverse rappels nog niet met het aanleveren van het noodzakelijke tekst- en fotomateriaal is begonnen. Ook al geeft men dan nog steeds nadrukkelijk aan belangstelling voor een site te hebben. Het herinneren van de aanvrager kost veel tijd en dat moet – de sites zijn immers gratis – wat teruggedrongen worden, zodat de beschikbare tijd productiever kan worden besteed. Een andere wijziging is dat de promotie via de weblogs en sociale media, zoals Twitter en Facebook, rond een site verder worden uitgebreid. Deze promotieactiviteit gebeurt gratis. Bij MainportArt is de indruk ontstaan dat een trage opvolging van een aanvraag komt doordat een aantal aanvragers opziet tegen het schrijven van teksten voor de website, het maken van foto’s en/of het ‘op maat maken’ ervan, zodat ze geschikt zijn voor plaatsing op de website. MainportArt biedt nu aan deze zaken te verzorgen tegen een zeer bescheiden vergoeding.
In het geval van modellen die nog niet over een voldoende veelzijdig portfolio beschikken, bestaat in principe de mogelijkheid om een gratis tfcd-shoot af te spreken.
Het netwerk aan kunstenaars, fotografen en modellen dat over een MainportArt- website beschikt groeit nog steeds en omvat inmiddels Noord- en Zuid-Amerika, West- en Oost-Europa, Afrika, China en Japan. Het bezoek aan de individuele websites ligt, mede door de kracht van het netwerk en het ‘zoekmachine-vriendelijke’ ontwerp van de sites, heel hoog. Wilt u meer informatie over de websites, volg dan deze link. Wilt u voorbeelden van sites zien, dan kan dat op www.exposeert.com.
MainportArt roept haar deelnemers aan het netwerk op om de sites onder de aandacht van collega-kunstenaars, -modellen of -fotografen te brengen, omdat de omvang van het netwerk in het belang van alle betrokkenen werkt.
Meer informatie over Team Jetje