Translate

zondag 19 juni 2011

Op 3 juli organiseert Henk Veen tweede Kunstplein


In vervolg op het geslaagde 'Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2010' organiseren kunstenaar Henk Veen en de ondernemersvereniging Rembrandtplein op zondag 3 juli 2011 de 2de editie van het 'Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2011'. Na het succes van verleden jaar wordt door de ondernemers en Henk Veen alles uit de kast gehaald om er op het Rembrandtplein in Amsterdam weer een gezellig en hoogwaardig evenement van te maken, aan de voet van de grootmeester Rembrandt zelf. Kunstenaars worden uitgenodigd deel te nemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Nederland. Men heeft als kunstenaar de kans om alle Amsterdammers en bezoekers van onze hoofdstad zijn of haar talent te laten zien. Iedere kunstenaar, zowel amateur als professioneel, is van harte welkom!
Op 3 juli wordt het Rembrandtplein voor één dag omgetoverd in het 'Henk Veen Rembrandt Kunstplein'. Het festijn start om 12 uur, dan ontvangen alle deelnemers een door de organisatie gestempeld en op de achterzijde geparafeerd schildersdoek (60 x 80 cm) bij de organisatietafel midden op het Rembrandtplein. Waarna alle kunstenaars een plek op het plein mogen uitzoeken om hun talent aan het talrijk aanwezige publiek te tonen.
Het thema van dit jaar is: 'Hoop' (dit naar aanleiding van de betrokkenheid van het goede doel Stichting Semmy).
De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met gezellige muziek, waarbij Dave Dekker (de nieuwe Ciske de Rat) met zijn gouden stem zijn nummers ten gehore zal brengen.
Belangstellende kunstenaars kunnen zich aanmelden bij kunstenaarhenkveen@chello.nl.
Meer informatie over Team Jetje