Translate

dinsdag 6 september 2011

Kunstjaarbeurs in World Fashion Centre


Op de Kunstjaarbeurs,die op 25 september wordt georganiseerd, exposeren circa 350 beeldend kunstenaars meer dan 1.100 kunstwerken, waarmee de Kunstjaarbeurs meteen een van de grootste Nederlandse kunstbeurzen is.
Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een ruime variëteit aan hedendaagse kunst te zien. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen worden ook objecten van brons, keramiek, glas en andere materialen getoond.
Markant detail van de Kunstjaarbeurs is de wijze van exposeren waarbij de werken centraal staan en het decor ondergeschikt is aan de presentatie van de werken. Doeken staan triviaal op schildersezels of hangen aan eenvoudige wanden. Beelden en objecten staan op sokkels of tafels waardoor de nadruk niet ligt op mooie standbouw en luxe presentaties, maar op de geëxposeerde werken.
De Kunstjaarbeurs is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstkopers, -handelaren en -verzamelaars. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en tegen vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.
De Kunstjaarbeurs vindt plaats op zondag 25 september van 11.00 tot 17.30 uur en beslaat 3.500 m2 in World Fashion Centre Beursplaza in Amsterdam. World Fashion Centre Beursplaza is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Via de site van de Kunstjaarbeurs kunt u een kortingsbon van € 5 op de toegangsprijs van € 15 downloaden.
Leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars, kunnen op vertoon van hun lidmaatschapkaart met één introducé gratis naar binnen.
Meer informatie over Team Jetje