Translate

woensdag 23 november 2011

Akke Feddema exposeert bij Rabobank Nieuwveen


Wij kennen Akke Feddema-Fokker al een groot aantal jaren als lid van Atelier de Kromme Mijdrecht, waar zij altijd bewondering oogstte voor de kwaliteit van haar realistische schilderijen. Dat haar prestaties ook buiten de muren van het atelier worden onderkend, blijkt wel uit de diverse kunstprijzen die zij in de afgelopen jaren heeft gewonnen. Twee weken was dat nog de publieksprijs bij een expositie bij Rijlaarsdam in Nieuwkoop.
Akke, die in Wilnis woont, schildert al vanaf haar veertiende jaar. Ze werkt tegenwoordig bijna uitsluitend in opdracht. Dat zijn meestal portretten. Ze is daarmee zo succesvol dat er voor het laten uitvoeren van een opdracht een wachtlijst bestaat.
Regelmatig exposeert zij haar werk. Een expositie in het Zuwe Hofpoort-ziekenhuis in Woerden sloot zij onlangs af met enkele verkochte schilderijen en een aantal opdrachten.
Tot januari is er nu een expositie van haar recente werk ingericht bij de Rabobank, Teylerplein 2 in Nieuwveen. Deze expositie is op maandag te bekijken van 12 tot 17 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en op vrijdagavond van 18 tot 20 uur.
De foto toont een zeer gelijkend portret van koningin Beatrix.
Meer informatie over Team Jetje