Translate

dinsdag 27 december 2011

André Klompmakers exposeert in Mijdrecht

In januari 2012 is er in de Openbare Bibliotheek, Dr. J.van der Haarlaan 8 in Mijdrecht een expositie ingericht met werk van André Klompmakers. Als lid van Atelier de Kromme Mijdrecht heeft hij zijn passie, schilderen met acrylverf, onder professionele begeleiding verder ontwikkeld.
Zocht hij voorheen naar het weergeven van de mens in sport of ballet of van het dier, zoals koeien, nu vormen impressies van een stad, landschap of stilleven zijn inspiratiebron. Dit resulteerde in abstracties in een kleurrijk palet. Recentelijk werden stillevens met een ingeperkt perspectief en een ingetogen kleurpalet neergezet dat in meer spanning in zijn werk resulteerde.
Op dit moment werkt hij met meer aardse kleuren en door toevoeging van zand en kleine materialen creëert hij nog meer textuur en kracht in zijn werk.
De bibiotheek is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14 tot 17 uur. Op dinsdag en vrijdag eveneens van 19 tot 20.30 uur. Op woensdag is de expositie van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur te bezichtigen. Op zaterdag kun je van 10.30 tot 13 uur André's werk bekijken.
Meer informatie over Team Jetje