Translate

vrijdag 30 december 2011

MainportArt wenst u veel creativiteit


Het afgelopen jaar heeft voor Mainport Art Productions een bevredigend verloop gekend. Oprichters Jan Sibie en Frank de Leeuw hebben veel leuke mensen leren kennen en daarmee duurzame en vriendschappelijke contacten opgebouwd. Talentvolle kunstenaars, fotografen, modellen en inspirerende galeriehouders. Mainport Art Productions heeft aantrekkelijke en effectieve websites gratis kunnen aanbieden aan deze groepen kunstbeoefenaars en we hebben enkelen ook marketing- en communicatieondersteuning kunnen bieden.
Hoewel de organisatorische opzet van MainportArt en het services-aanbod in 2012 wat zal veranderen en ook zal worden uitgebreid, hopen Jan en Frank dat de plezierige samenwerking ook in 2012 zal blijven bestaan en verder zal worden uitgebouwd. In onze blogs, gericht op modellen en kunstliefhebbers, proberen wij kennis en wetenswaardige informatie te verspreiden en kunstbeleving en kunstbeoefening te stimuleren.
Jan en Frank wensen de deelnemers aan het groeiende, internationale MainportArt-netwerk en de bezoekers van onze websites een bijzonder creatief en succesvol nieuw jaar toe en in de privé-sfeer veel voorspoed, gezondheid, liefde en geluk.
Meer informatie over Team Jetje