Translate

woensdag 29 februari 2012

Nieuwe foto's op website model Eva


Kunstenaarsmodel Eva heeft een groot aantal nieuwe foto's op haar website laten plaatsen. MainportArt-fotograaf Frank de Leeuw heeft onlangs een serie foto's geschoten, waarbij gebruik is gemaakt van transparante stoffen, wat een aantal interessante beelden oplevert.
Al op vrij jeugdige leeftijd kwam Eva in aanraking met kunst. Tussen die tijd en het moment waarop zij zelf het penseel ter hand nam, lag een lange periode. Zij is dan ook een laatbloeier in wat geworden is tot één van haar meest fascinerende hobbies. Het portret- en modelschilderen heeft haar ertoe gebracht zelf te gaan poseren. Dit heeft als voordeel dat zij zich als model goed kan verplaatsen in de rol van schilder. Daarmee kan zij tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de schilder, hetgeen een zekere meerwaarde kan geven aan het resultaat.
Met het modellenwerk heeft Eva inmiddels veel ervaring opgedaan, zowel nationaal als internationaal. Onder andere was zij een aantal jaren als naaktmodel verbonden aan 'The Annapolis School for the Creative Arts' in Maryland, Verenigde Staten. Aan deze school heeft zij ook een deel van haar schildersopleiding gevolgd.
Ondanks haar toch al hoge leeftijd is Eva nog altijd een aantrekkelijk en bij kunstenaars en fotografen zeer geliefd model dat het poseren nog altijd met veel plezier doet. Aangezien haar website ook naaktopnamen bevat is het noodzakelijk dat u zich eenmalig registreert voordat u de website kunt bekijken.
Meer informatie over Team Jetje