Translate

dinsdag 27 maart 2012

MainportArt ondersteunt exposities in galeries


MainportArt begint steeds meer bekendheid te krijgen, vooral door de websites die zij gratis of tegen zeer lage kosten voor kunstenaars, fotografen en modellen realiseert. Maar zij doet meer. Zoals ondersteuning bieden op het gebied van marketing en communicatie. Aan kunst in het algemeen, door middel van het gebruik van blogs en sociale media, maar ook door directe ondersteuning van individuele kunstenaars.
Concreet is MainportArt nu betrokken bij de organisatie en inrichting van en de communicatie rond een expositie in de MLB Galerie in de Witte de Withstraat in Amsterdam. In deze kleine, laagdrempelige galerie exposeren van 7 tot en met 28 april twee kunstenaars, die ook een website bij MainportArt hebben. Marina Wortel laat abstracte werken in gemengde techniek zien en Remgeesh Das stelt schilderijen en tekeningen tentoon, die humoristisch of soms mystiek zijn. De komende dagen zullen we in dit blog specifieke aandacht geven aan deze beide kunstenaars.
Datzelfde gaat later gebeuren met zes kunstenaars, die ook zijn aangesloten bij MainportArt, die in de maand mei een groepsexpositie in de Royal Gallery in Amsterdam zullen houden. Deze expositie wordt volledig door MainportArt georganiseerd en een van de oprichters zal de gehele periode als gastheer in de galerie optreden.
Nieuwsgierig geworden? Houd dan dit blog de komende weken in de gaten.
Heeft u een galerie en bent u erin geïnteresseerd met MainportArt en haar aangesloten leden samen te werken, neem dan contact op. Wij zullen contacten leggen en ondersteuning bieden bij de exposities en communicatie daaromheen.
Meer informatie over Team Jetje