Translate

vrijdag 6 april 2012

'Bold and Fragile' in galerie LIFE


In een nieuwe expositie in LIFE - The Gallery Amsterdam wordt het werk getoond van Leoniek Bontje en Lotta Esko. Leoniek Bontje werkt als beeldend kunstenaar en is daarnaast illustrator voor diverse tijdschriften. Lotta Esko werkte als podiumontwerpster voor moderne dans, opera, theater en film. Momenteel werkt ze als decorontwerpster.
De vrouwen zijn sterk en kwetsbaar, lieflijk en soms wat grillig. De draden staan symbool voor het ‘web van het leven‘. Het artistieke uitgangspunt van Lotta Esko is dat zij zich laat inspireren door een fragment van een beeld dat haar intrigeert. Zij is geïnteresseerd in de basiselementen van de schilderkunst; kleuren, compositie, ritme en gebaren. In haar uitwerking plaats zij abstract tegenover figuratief.
Tijdens de opening op zaterdag 14 april 2012 in LIFE - The Gallery Amsterdam presenteert Leoniek Bontje genaaide portretten, waarbij zij een afbeelding van de ‘perfecte’ vrouw als uitgangspunt heeft genomen.
De opening vindt plaats op zaterdag 14 april, vanaf 16 uur. De galerie is gevestigd aan de Lauriergracht 96 hs in Amsterdam. De expositie duurt tot en met 26 mei.
Meer informatie over Team Jetje