Translate

zondag 1 juli 2012

Expositie van cursisten van Tekenstudio Adelbert Foppe

Op 14 en 15 juli van 13:00 tot 17:00 uur is de expositie van cursisten modeltekenen van Tekenstudio Adelbert Foppe in Den Haag. Het betreft een keuze uit werk dat de cursisten van het afgelopen cursusseizoen hebben gemaakt, aangevuld met een enkele tekening van de seizoenen daaraan voorafgaand.

De tentoonstelling vindt plaats op de 1e verdieping van het winkelpand dat grenst aan de "Kijkshop", op de hoek van de Boekhorststraat en de Grote Markt 10-13 in Den Haag. Een aantal jaren geleden bevond zich hier een vestiging van Kwantum.

Parkeren is mogelijk in de goed bereikbare ondergrondse parkeergarage voor de deur of om de hoek in de Lutherse Burgwal. Fietsen is een mogelijkheid of het gebruikmaken van het openbaar vervoer. RandstadRail 2,3,4 en 6 heeft een halte pal voor de deur.

De expositie zelf is gratis. Op de tentoonstelling worden kleine snacks aangeboden. Drankjes e.d. zijn beneden aan de bar verkrijgbaar.

Voor deelname aan de openbare les modeltekenen op zondag vanaf 15.00u (model Henriëtte) wordt een financiële bijdrage (€10) gevraagd om in de kosten van het geheel enigszins te voorzien.

Inlichtingen over het nieuwe cursusseizoen modeltekenen worden ter plaatse verstrekt en aanmeldingsformulieren zijn ter plekke aanwezig.

modeltekenen
Meer informatie over Team Jetje