Translate

zondag 8 juli 2012

'Impressie van een expressie' in Warmond

In “Impressie van een Expressie” nemen in kunstcafé De Galerie twaalf kunstenaars u mee op een ontdekkingstocht. Hun expressie is slechts aanleiding; uw impressie staat centraal.
Een camera legt vast. Een schilder legt bloot. Het geschilderde portret is de neerslag van dit ‘bloot leggen’. Een spel van ‘binnen naar buiten keren’ van kunstenaar én model.
Daarin ontstaat iets volkomen nieuws en unieks. Iets wat zij beiden nog niet kenden: noch van zichzelf, noch van de ander, noch van elkaar. Daarom is het geschilderde portret een verrassende ontmoeting, die u kan overvallen. Want ook als toeschouwer wordt u in dit proces meegenomen en maakt u kennis met de onbekende uzelf.
Aan deze expositie nemen deel: Robin Akkerman, Frank Alblas, Gerard van Asselt, Fred Cohen, Lia Cozijn, Lucienne Fabriek, Fridtjof Gorter, Rita Hofland, Judith de Jong, Milan Roeterink, Fieke Weilers en Arene Zandbergen. De vernissage vindt plaats op zondag 15 juli om 16:00u. De expositie is te zien tot en met 29 augustus 2012. Kunstcafé de Galerie is gevestigd aan de Dorpstraat 40 in Warmond De Openingstijden van de tentoonstelling zijn van maandag tot en met zondag van 10 tot 17 uur.

Foto: Poster met een werk van Arene Zandbergen
Meer informatie over Team Jetje