Translate

donderdag 12 juli 2012

Aquarellen in PoPuP Galerie in Utrecht

Jeroen Pater en Sasja Bork zijn een artistiek duo. Hij is comedian en zij kunstenaar. Op 5 februari 2012 openden ze hun tweede PoPuP Galerie voor Kunst & Komedie in de Domstraat 25 in Utrecht, naast de Domkerk. Dit is net als de eerste PoPuP Galerie aan de Oude Gracht 209 een broedplaats voor comedy, schilderatelier en expositieruimte voor kunstenaars.
Naast kunst is in de nieuwe ruimte plaats gemaakt voor duurzaam design zoals meubelen, sieraden en verlichting. Ook jonge ontwerpers en kunstenaars die kunst maken van gerecyclede materialen worden gepresenteerd.
In de maand juli zijn er twee tweewekelijkse groepsexposities in de galerie. Van 6 tot en met 15 juli: Young Talent Popping Up, met werk van pas afgestudeerd talent van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht.
Van 18 tot en met 29 juli exposeert het Aquarel Collectief Nederland, met aquarellen van Jos Antens, Stefan Bleekrode, Jan Kooiman, Maroesja Lacunes, Hannie Rieuwerts en Ger Zaagsma. Glaskunst van Ans Bakker, Chris Brussel en Lia Koster.
De galerie is geopend op woensdag, vrijdag en zondag van 13tot 17 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur.

Foto: aquarel van Maroesja Lacunes. Opklikken voor totaalbeeld.
Meer informatie over Team Jetje