Translate

zondag 26 augustus 2012

Christa Logman biedt cursus aan

Kunstenares Christa Logman organiseert voor de regio Aalsmeer, Ronde Venen, Uithoorn en Ouder-Amstel teken- en schilderlessen.
Op dinsdag 11 september start een nieuwe serie teken- en schilderlessen. De cursus bestaat uit vijf lessen op de dinsdagavond van 19.15 tot 21.30 uur, om de paar weken.
In deze cursus leert u over compositie en dieptewerking, over hiërarchie en plasticiteit en nog veel meer. Het maximum aantal deelnemers is op zes vastgesteld, oopdat elke deelnemer veel aandacht kan krijgen. De prijs bedraagt € 125, inclusief btw. Hierin is inbegrepen eenvoudig tekenmateriaal, handouts en koffie of thee. Voor elke persoon die u extra aanmeldt krijgt uzelf 10% korting.
U bent vrij om te werken met uw eigen materiaal. Als u penselen, doek en verf meebrengt, kunt u dus ook werken aan een eigen schilderij en daarbij dan van de begeleiding profiteren.
De cursusdata zijn 11 en 25 september, 9 oktober, 6 en 20 november Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-1965 6345; bij voorkeur tussen 17 en 18 uur . U kunt ook een email sturen naar info@xarts.nl
Meer informatie over Team Jetje