Translate

woensdag 8 augustus 2012

Kunstbeurs aan de Westeinderplassen in Aalsmeer

Bent u een kunstliefhebber en wilt u genieten van hedendaagse kunst en tevens een veelzijdige dag beleven? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens de tweede editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen in Aalsmeer.
Kunst kijken en kunst beleven, dat zijn de ingrediënten van de kunstbeurs. Beeldende kunst in al haar facetten: schilderijen, bronzen, stenen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden. De kunstbeurs is niet alleen groter, maar ook gevarieerder dan vorig jaar. U maakt kennis met de bloemsierkunst, u ontmoet talentvolle kunstenaars in de Art Talentstand, u maakt kans op een kunstcheque ter waarde van € 1000,- of op een gratis portret van uzelf, uw kind of uw geliefde.
Op vrijdagavond kunt u vanaf 19 uur u een kunstveiling met een interessant aanbod meemaken. Bovendien hebt u vanaf het dakterras en de beeldentuin prachtig zicht op het bloemencorso dat aan het eind van zaterdagochtend voorbij trekt. Op zaterdagavond kunt u van daaruit de verlichte boten- en vuurwerkshow op de Westeinderplassen bewonderen. Kunst kijken in bijzondere gebouwen en genieten van het uitzicht op de watertoren en de Westeinderplassen is een beleving op zich.
De eerste editie van de kunstbeurs was een groot succes. Dit jaar hebben zich nog meer kunstenaars en galeriehouders aangemeld. Ook is er tijdens de beurs veel meer te beleven. De beursvloer is daarom aanmerkelijk uitgebreid. Met een glas champagne uit de champagnebar en heerlijke culinaire versnaperingen kunt u genieten van de mooie kunst en de vele activiteiten. Op zaterdagavond is er ter gelegenheid van het evenement 'Vuur en licht op het water' een ‘ vuurwerkborrel ‘ op het beursterrein. Bezoek aan de kunstbeurs is vanaf 20 uur gratis.
De reguliere prijs van een entreekaart, die u bij de kassa van onze beurs kunt kopen, bedraagt € 10,- en voor 65 plussers en CJP kaarthouders € 5,-. Gratis toegang voor kinderen tot 14 jaar. Als u kaarten via de emaillink op de website bestelt, dan levert u dat per kaartje een korting van € 5,- op. Op zaterdag 1 september is er tijdens het bloemencorso van 11.00 uur tot 14.00 uur vrij toegang tot de beurs.
’s-Avonds wordt er ter gelegenheid van de verlichte boten-en vuurwerkshow vanaf 20.00 uur een borrel op het beursterrein georganiseerd. De toegang tot de kunstbeurs is vanaf dit tijdstip gratis. Galerie Sous Terre organiseert in het kader van de Kunstbeurs een online ‘talentenjacht’ van beeldend kunstenaars. Meer hierover is te lezen op het blog van Frank de Leeuw, Articles.

Foto: een schilderij van Soraya Taj Devi
Meer informatie over Team Jetje