Translate

woensdag 1 augustus 2012

Overzichtstentoonstelling Frans Jacobs in Maastricht

De Maastrichtse fotograaf J. Frans Jacobs toont in een overzichtstentoonstelling het werk dat hij in de afgelopen 15 jaar heeft gemaakt. De tentoonstelling is te zien tot en met 31 augustus 2012 in galerie "Bassinkade 12" in Maastricht. De expositie is dagelijks van 14 tot 17 uur te bekijken.
Frans toont met ruim veertig foto’s zijn creativiteit en veelzijdigheid aan op het gebied van portret-, model- en kinderfotografie. Een breed spectrum aan foto’s, van (kinder)portret, Rubens model, artistiek naakt tot en met zijn geselecteerde Pink Ribbon foto.
Verder hangen er foto’s die al eerder op AVRO-tv en TV-Limburg waren te zien en nogal wat geselecteerd werk van de Foto Limburg wedstrijden. Zowel analoge als digitale, kunstzinnige fotografie. Frans zal zelf regelmatig in de galerie aanwezig zijn. De toegang is gratis.
Galerie “Bassinkade 12” is gevestigd aan de Bassinkade 12, in "'t Bassin", de prachtige St. Tropez-achtige binnenhaven van Maastricht met zijn bootjes, jachten, galerie, terrassen en restaurants; naast cultuurtempel “De Timmerfabriek”. De toegang is gratis. Er is parkeergelegenheid bij ‘’t Bassin’, naast De Timmerfabriek, en bij ‘Sphynx’.
Ben je model of fotograaf, kom dan samen en neem de camera mee. Zowel de binnenhaven als het Sphinxpark zijn prachtige locaties voor een shoot.

Foto: Frans Jacobs
Meer informatie over Team Jetje