Translate

zondag 28 oktober 2012

Anita Ammerlaan neemt nieuw atelier in gebruik

Zondag 18 november 2012 opent beeldend kunstenaar Anita Ammerlaan, officieel de deuren van haar nieuwe atelier en galerie aan de Oude Markt 39 in het Brabantse Roosendaal. De opening duurt van 14 tot 19 uur. Je bent daarbij van harte welkom.
Anita heeft sinds 1 oktober deze prachtige ruimte in gebruik genomen als atelier. Maar omdat deze prachtige ruimte zich ook uitstekend leent als expositieruimte, zullen de volgende kunstenaars de komende tijd hier tevens hun werk tonen.
Amsterdammer, Henk Veen, haalt zijn inspiratie uit zijn leven in de hoofdstad, de passie knalt van zijn kleurrijke doeken af die vaak zijn voorzien van de broodnodige humor en slogans.
Zijn stadgenoot, Jan van Well, maakt werk waarbij je heerlijk kan wegdromen en je fantasie kan laten spreken.
Zoals je soms de leukste wezens in de wolken kan ontdekken, ontdek je ze nog meer en kleurrijker in het werk van Erik Loman uit het Twentse Haaksbergen.
Tilburger Peter Hendriks, weet met zijn eigenzinnige manier van werken, beelden te creëren, die uniek in zijn soort zijn.
Sinds vorig jaar, is de Roosendaalse Anita Ammerlaan, met een compleet andere techniek aan het schilderen gegaan. Naast haar bekende figuratief-realistische werk, zal zij ook haar nieuwe werk laten zien.
De genoemde kunstenaars zullen allen aanwezig zijn tijdens de opening om desgewenst een toelichting te geven op hun werk.
Henk Veen zal tijdens de opening ‘live’ schilderen.
De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door ‘Fingerstyle’-gitarist Hans Laduc uit het Noordhollandse Heiloo.
Meer informatie over Team Jetje