Translate

dinsdag 13 november 2012

Groepsexpositie bij Galerie Tolg'Art

In Galerie Tolg'Art in Wierden is de expositie "Zwolle komt berg over…. om Twente te verrassen!" te bezoeken tot en met 17 november. Tolg’Art exposeert abstracte doeken van Joepe Bos versus figuratieve schilderijen van Anneke Kieft. Beide artiesten op het platte vlak zijn gefascineerd door licht en kleur en laten ons genieten van geschilderde doeken. Joepe’s ontdekkingstocht naar het spirituele leidt ons tot kleurrijke, sfeervolle abstraherende doeken in een eigen bijzondere stijl. Anneke Kieft probeert de contrasten van het leven een plaats te geven en toont ons grafisch geschilderde bomen, planten en bloemen. Verder wordt bijzonder ruimtelijk werk van Hanneke Bloemen geëxposeerd.
Galerie Tolg’Art is gevestigd aan de Tolgaarde 6-8 in het centrum van Wierden, vlak achter gemeentehuis en bibliotheek. Het aanbod in Tolg’Art is zeer divers. De galerie bemiddelt in beeldende, hedendaagse, abstracte en figuratieve kunst. De galerie toont uiteenlopende werken van gerenommeerde kunstenaars en jong aanstormend talent. Het aanbod van schilderijen, beeldhouwwerken, sculpturen, keramiek en glaskunst wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en techniekbeheersing. En van meerdere kunstenaars heeft Tolg’Art werken in stock. Achter de galerie bevindt zich een permanente beelden- en sculpturentuin. In deze tuin is het werk van verschillende kunstenaars te bewonderen. Ook in Wierden kunt u nu in sfeervolle, warme en kunstminnende ruimtes genieten van kunst in wisselende exposities.
De galerie is geopend op donde5rdag van 13 tot 17.30 uur, op vrijdag van 13 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur.

Foto: een schilderij van Anneke Kieft

Deelnemers MainportART Netwerk


Meer informatie over Team Jetje