Translate

donderdag 21 maart 2013

Schilderijenroute naar de Keukenhof.

Elk jaar bezoeken grote aantallen toeristen de Keukenhof. De winkeliers in Lisse zitten al vele jaren lang watertandend naar deze mogelijke klanten uit te kijken. Helaas nodigt de weg van de Keukenhof naar Lisse nu niet direct uit om een wandelingetje te maken. Je moet een drukke weg over en dan moet je maar op goed gevoel je richting zien te vinden. Er zijn dan ook al vele plannen gemaakt om Keukenhof en Lisse bij elkaar te betrekken. En volgens goed gebruik hebben al deze plannen nog nooit tot iets geleid. 




Echter, een tweetal kunstenaars van de kunstenaarsgroep Plan 4 in Lisse, Wout Ruigrok en Iet Langeveld heeft de handen uit de mouwen gestoken en is aan de gang gegaan om de saaie weg te voorzien van een serie kunstwerken. En het resultaat mag gezien worden. Hopelijk gaat er ook voor de gemeente Lisse eens een stukje inspiratie van uit om de plannen eens in daden om te zetten.

Maar het blijft leuk, dit soort initiatieven. Misschien moet ondergetekende ook de Keukenhof maar eens gaan bezoeken. Ik woon er tenslotte als dertig jaar op een paar minuten afstand van...
Meer informatie over Team Jetje