Translate

maandag 8 april 2013

“Kijken over de Schutting” in Warmond


“Kijken over de Schutting”
Warmond – Op het pleintje bij de Pomp in Warmond heeft de gemeente Teylingen onlangs een schutting geplaatst om de plek waar door Van Rhijn Bouw twee nieuwe huizen zullen worden gebouwd. Het is een tijdelijke schutting, want hij wordt weer afgebroken zodra met de bouw van de huizen kan worden begonnen. Wanneer dat zal zijn is moeilijk te voorspellen, maar voorlopig ziet het pleintje er een stuk verzorgder uit.
De gemeente heeft samen met de Vereniging Het Oude Raadhuis een plan gemaakt om de schutting aantrekkelijker te maken. Het Oude Raadhuis heeft de leerlingen van groep acht van de Warmondse basisscholen daarbij betrokken. Dit heeft geleid tot het project “Kijken over de Schutting”. Wie of wat kijkt er nieuwsgierig, verbaasd, vrolijk over de schutting.

 

Grotere kaart weergeven

Afgelopen weken is er door ongeveer 20 kinderen met veel plezier aan het project gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Op zondag 14 april om 16.00 uur zullen de kunstwerken op de schutting worden bevestigd. Dit wordt gedaan door de kinderen die aan het project hebben meegewerkt samen met wethouder Van Velzen. Hieraan voorafgaand zal Guus Ponsioen een toepasselijk verhaal vertellen. Iedereen is van harte welkom.
Meer informatie over Team Jetje