Translate

vrijdag 28 februari 2014

Uitnodiging Opening expositie Brita Seifert en Taj Devi


Uitnodiging Opening expositie Brita Seifert en Taj Devi

Op zondag 9 maart 2014 vindt de opening plaats van een nieuwe expositie met werk van kunstenares Brita Seifert en van mijzelf. Brita toont tekeningen en zelf laat ik een aantal schilderijen en foto's van kindbruidjes uit India en Nepal zien.

U wordt van harte uitgenodigd deze opening te komen bijwonen. Van 16 tot 18 uur kunt u, onder het genot van een drankje, het werk bekijken en kennis maken met andere kunstliefhebbers. Als u nu al nader kennis wilt maken met het werk van Brita, lees dan het betreffende bericht op het blog ARTicles, www.frankdeleeuw.blogspot.com. Daar vindt u ook een link naar de website van Brita en van Galerie Pictura, waar zij permanent exposeert.

Het is wellicht interessant om te weten dat op zondag in de omgeving van de galerie GRATIS PARKEREN geldt.

Op de bijgevoegde uitnodiging vindt u deze keer niet de vaste openingstijden, omdat wij de in het verleden gehanteerde openingstijden de komende tijd niet kunnen handhaven. Er gelden daarom aangepaste tijden, die op de hieronder aangegeven data liggen tussen 13.30 en 17.30 uur. Zeker voor degenen die zijn geïnteresseerd in de mode-ontwerpen van Taj Devi òf die kleding willen laten ontwerpen en maken, is het relevant de bezoeken op deze data te plannen, omdat Soraya dan persoonlijk in de galerie aanwezig zal zijn. Als de openingstijden u niet schikken, kunt u de galerie ook op afspraak bezoeken. Bel daarvoor met 06 2393 6555 (Frank de Leeuw) of 06 2307 9480 (Soraya Taj Devi). 

De galerie zal zijn geopend op:
Zaterdag 8 en zondag 9 maart (13.30 - 17.30 uur. Geldt voor alle genoemde dagen)
Dinsdag 11 en woensdag 12 maart
Donderdag 13 en vrijdag 14 maart
Dinsdag 18 en woensdag 19 maart
Donderdag 20 maart
Dinsdag 25 maart
Zaterdag 29 en zondag 30 maart.

Ik hoop u op zondag 9 maart te kunnen begroeten. Helaas kan Brita, omdat ze dat weekeinde in Duitsland verblijft, niet zelf bij de opening aanwezig zijn, maar Frank de Leeuw zal een toelichting geven over de wijze waarop Brita's prachtige tekeningen tot stand komen.
Met vriendelijke groet,

Soraya Taj Devi

Meer informatie over Team Jetje